Consultanță

Suntem in permanenta conectati la evolutia pietei de profil fiind la curent cu toate tendintele in domeniu pentru a putea identifica, de fiecare data, solutiile optime pentru piata locala.

In prezent acoperim segmente variate ale industriei tiparului oferind solutii complete pentru tipar offset, tipar digital, wide format si tipar flexografic precum si solutii complete de finisare in vederea realizarii unui spectru larg de aplicatii.

Am reusit sa implementam cu succes o serie de proiecte in toata tara, avand acoperire la nivel national prin cele trei birouri regionale situate in Timisoara, Cluj si Iasi.

Experienta, gama variata de solutii si prezenta la nivel national ne recomanda drept consultantul ideal indiferent ca este vorba de un proces de retehnologizare sau  achizitionarea de echipamente noi.

Mentenanță echipamente

Pentru o buna functionare si o durata de viata cat mai lunga a utilajelor de tipar, dispunem de echipe de profesionisti in service si mentenanta pregatiti sa intervina prompt in repararea utilajelor. Specialistii nostri au luat parte la traininguri organizate de producatorii echipamentelor fiind pregatiti atat pe partea de software cat si de harware, asigurand suport pentru orice defectiune ar putea aparea.

Instalare și relocare de echipamente

Detinem o experienta vasta in instalarea echipamentelor incepand cu sisteme CtP, continuand cu masini de tiparit si incheind cu echipamente de finisare. Astfel suntem partenerul ideal pentru instalarea sau relocarea echipamentelor indiferent de producator.

Serviciile noastre sunt disponibile pe intreg teritoriul tarii si includ: evaluarea starii echipamentului, demontarea si ambalarea componentelor, transportarea pana la noua locatie, instalarea si punerea in functiune.

Mixare cerneală

Laboratorul nostru este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru mixarea cernelurilor offset in cele mai bune conditii. Tehnicienii nostri au fost pregatiti in cadrul unor cursuri de specializare organizate de producatori internationali de cerneluri tipografice si astfel putem asigura un proces de calitate precum si servicii de consultanta privind alegerea cernelurilor in functie de tehnologiile utilizate de clienti.

Software

Suntem parteneri cu unii dintre cei mai importanti dezvoltatori de softuri pentru industria tiparului: Fujifilm, Esko si Colorgate.

Astfel putem oferi urmatoarele solutii software:

XMF

Solutie revolutionara ce include compozitie multiformat, proofing, JDF si motorul de rasterizare APPE. Aceasta solutie este destinata sistemelor CtP Fujifilm.

ColoGATE

Production server 8 este o solutie RIP universala care include un excelent sistem de control al culorii asigurand consistenta, reproductibilitate si economie de cerneala. Solutie destinata pentru aplicatii wideformat inkjet.

esko

Solutii software pentru designul de ambalaje de orice fel, software pentru lucrul cu date variabile si software de automatizare a fluxului de lucru in prepress.

ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox