• Printman Suntem una dintre principalele companii de pe piata romaneasca ce ofera solutii complete pentru industria tiparului. Ne-am consolidat aceasta pozitie printr-o adaptare permanenta la evolutia pietei si la nevoile clientilor nostri. Principalele atribute, care reprezinta totodata fundamentul companiei noastre, sunt profesionalismul si respectarea angajamentelor luate.
 • Ce oferim Va punem la dispozitie o gama intreaga de produse si servicii tipografice pentru a va facilita cresterea antreprenoriala. Pe langa utilaje de tipar digital si offset, echipamente wide format destinate productiei publicitare, echipamente de tipar flexografic si echipamente de finisare, dispunem si de o gama extinsa de consumabile pentru fiecare etapa a procesului de tipar: prepress, press si postpress.
 • Echipa noastra Pentru a asigura o buna functionare si o durata de viata cat mai lunga echipamentelor pe care le detineti (sisteme CtP, echipamente de tipar sau echipamente de finisare) dispunem de o echipa de specialisti in mententanta pregatiti sa intervina prompt pentru remedierea defectiunilor aparute. Fiecare membru al echipei tehnice dispune de o inalta calificare participand la training-uri sustinute de producatorii de echipamente atat pe partea de software cat si hardware.

TIMELINE

 • 2000 – 2006

  Ne ocupam, in principal, de distributia de consumabile tipografice.

 • 2006

  Devenim partener Komori, producator japonez de echipamente offset.

 • 2007

  Devenim partener HP Indigo, divizia de echipamente de tipar digital a Hewlett Packard precum si partener Fujifilm pentru intreaga gama de placi tipografice si sisteme CtP.

 • 2011

  Devenim partener SMAG Graphique, producator francez de echipamente de tipar flexografic si echipamente pentru finisat etichete.

 • 2013

  Devenim partener Nuova Gidue, producator italian de echipamente de tipar flexografic si semnam parteneriatul de distributie cu producatorul turc de masini de lipit, Duran Machinery.

 • 2014

  Devenim partener Iberica, producator spaniol de stante automate de mare productivitate.

Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox