• Printman Suntem una dintre principalele companii de pe piata romaneasca ce ofera solutii complete pentru industria tiparului. Ne-am consolidat aceasta pozitie printr-o adaptare permanenta la evolutia pietei si la nevoile clientilor nostri. Principalele atribute, care reprezinta totodata fundamentul companiei noastre, sunt profesionalismul si respectarea angajamentelor luate.
 • Ce oferim Va punem la dispozitie o gama intreaga de produse si servicii tipografice pentru a va facilita cresterea antreprenoriala. Pe langa utilaje de tipar digital si offset, echipamente wide format destinate productiei publicitare, echipamente de tipar flexografic si echipamente de finisare, dispunem si de o gama extinsa de consumabile pentru fiecare etapa a procesului de tipar: prepress, press si postpress.
 • Echipa noastra Pentru a asigura o buna functionare si o durata de viata cat mai lunga echipamentelor pe care le detineti (sisteme CtP, echipamente de tipar sau echipamente de finisare) dispunem de o echipa de specialisti in mententanta pregatiti sa intervina prompt pentru remedierea defectiunilor aparute. Fiecare membru al echipei tehnice dispune de o inalta calificare participand la training-uri sustinute de producatorii de echipamente atat pe partea de software cat si hardware.

TIMELINE

 • 2000 – 2006

  Ne ocupam, in principal, de distributia de consumabile tipografice.

 • 2006

  Devenim partener Komori, producator japonez de echipamente offset.

 • 2007

  Devenim partener HP Indigo, divizia de echipamente de tipar digital a Hewlett Packard precum si partener Fujifilm pentru intreaga gama de placi tipografice si sisteme CtP.

 • 2011

  Devenim partener SMAG Graphique, producator francez de echipamente de tipar flexografic si echipamente pentru finisat etichete.

 • 2013

  Devenim partener Nuova Gidue, producator italian de echipamente de tipar flexografic si semnam parteneriatul de distributie cu producatorul turc de masini de lipit, Duran Machinery.

 • 2014

  Devenim partener Iberica, producator spaniol de stante automate de mare productivitate.

ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox