Elitron Kombo TAV

Elitron Kombo TAV

Kombo TAV este singurul SuperPlotter de pe piață cu două capete de tăiere diferite ce acționează independent. Complet automatizat, se bazează pe cerințele industriilor de prelucrare a cartonului și cea a imprimarii digitale in formate mari, ce necesită capabilități de producție permanentă, non-stop.

Rezultatul experienței de fabricație italiană și a inovației tehnologice Elitron, Kombo TAV este alegerea potrivită pentru producția de cutii și ambalaje, afișaje POS și bannere, fără a utiliza ștanțe.

Acest sistem de finisare flexibil reduce semnificativ timpii și costurile de producție oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările în tiraje mici, cât și pentru cele complexe.

Descriere

Având performanțe ridicate și flexibilitate maximă 24 de ore pe zi, Kombo TAV garantează automatizarea completă a procesului de producție, reducând costurile de operare și cele cu materialele asigurând un fluxul de lucru continuu.

Printre numeroasele inovații patentate de Elitron se numără Seeker System, sistemul de recunoaștere automată a imaginilor și a punctelor de referință și Airo Panel un sistem unic pentru descărcarea automată a materialelor procesate utilizând un panou puternic cu aspirație.

KOMBO TAV este singurul plotter care vine gata pregătit pentru instalarea unui sistem de încărcare cu role complet motorizat, pentru un un flux de lucru integral automatizat. Platforma de ridicare permite ca sistemul să poată fi încărcat cu paleți de peste 1,5 metri înălțime pentru o productivitate sporită.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox