Elitron Kombo TH

Elitron Kombo TH

Elitron este singurul producător de SuperPlotter: rapid, performant, cu sistem automat de tăiere pentru eficientizarea producției și simplificarea fluxului de lucru.

Kombo TH este un sistem cu două capete multi-instrument, ce pot prelucra materialele la o viteză maximă de 106 m/min. Echipamentul este dotat cu motoare puternice fără perii, construit cu mecanisme de mișcare de precizie și controlat de software-ul Twin Cut care gestionează complet procesul de tăiere.

30 de ani de inovație și experiență Elitron într-un singur sistem.

Descriere

Două capete de tăiere independente.
Două capete multi-instrument independente, cu pre-setare automată. Unelte diferite pot fi introduse în capetele de lucru în același timp, permițând prelucrarea simultană a unor materiale diferite.
Seeker System - sistemul de căutare pentru detectarea automată a imaginilor și a punctelor de referință.

Sistem de videoproiecție de mare rezoluție. Doar un singur click, pentru a poziționa matrița de tăiere digitală, manual sau automat, garantând folosirea la maxim a materialelor și păstrând deșeurile la cel mai mic nivel.
Structura celulară robustă din oțel cu 40 de sectoare cu vacuum concentrat, pentru aderența perfectă a materialelor pe suprafața de lucru

Unelte disponibile: cuțite oscilante electrice sau pneumatice, cuțit de tăiere la 45°, freze electrice de 1kW sau 3kW- manuale/semi-automate/automate, roți de biguire, kiss cutting, perfor, unelte de desenat

Aplicații: producția de mostre, ambalaje în serii scurte și medii, elemente de signalistică etc.

Materiale: PVC, carton, carton odulat, policarbonat, forex, vinil, burete, lemn, plastic, materiale textile etc
Specificatii tehnice
Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox