Fujifilm Acuity 15

Fujifilm Acuity 15

Imprimanta Flatbed Acuity 15 reprezintă o investiție accesibilă și eficientă în imprimarea de format mare pe bază de jet de cerneală UV de la Fujifilm. Oferă o combinație impresionantă între o calitate a imprimării aproape fotografică și o productivitate medie pentru o gamă largă de aplicații. Este soluția perfectă dacă doriți să faceți un pas în producția de produse imprimate pe rigid.

Descriere

Pentru o investiție accesibilă obțineți o tehnologie cu rezultate dovedite care vă va permite să câștigați segmente noi de piață printr-o gamă variată de aplicații. Și pentru că echipamentul este dotat cu capete de imprimare cu picătură variabilă de dimensiuni reduse și cerneluri foarte pigmentate, costurile de producție ramân scăzute.
Acuity 15 nu se limitează la producția dedicată signalisticii și a display-urilor. Cu sisteme de cerneală diverse, inclusiv cerneală dedicată produselor termoformabile, există un mare potențial pentru a explora aplicații alternative, profitabile.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox