HP Indigo 35K

HP Indigo 35K

HP Indigo 35K este o inovatie in materie de echipamente de tipar digital conceput special pentru productia de ambalaje din carton. Cu o configurare facila si variata, echipamentul se adreseaza nevoilor in continua schimbare ale clientilor si ofera un avantaj competitiv valoros.

Formatul B2 asigura o integrare usoara in operatiunile de productie curente. Echipamentul este compatibil cu dimensiunile standard ale hartiei si dispune de alimentare cu hartie direct din palet, permitand astfel producatorilor de ambalaje de carton sa optimizeze operatiunile si sa aloce resursele economic.

Descriere

Compatibil cu o gama larga de substraturi:
Tipareste pe orice substrat cu o grosime de la 200 la 600 de microni, inclusiv orice tip de cartoane, cretate, necretate si metalizate si permite productia oricarui tip de cutii cu o calitate similara cu cea a tiparului offset.

Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox