HP Indigo 7R

HP Indigo 7R

Productivitate ridicata si eficienta din punct de vedere a costurilor

HP Indigo 7R este un echipament de incredere si productiv. Este rezultatul unui proces de reconditionare atent efectuat la fabrica HP Indigo. Ofera aceeasi calitate similara tiparului offset si aceeasi productivitate ridicata precum oricare alt echipament din seria 7000, fiind capabil sa produca si aplicatii cu valoare ridicata.

Descriere

Echipamentul poate fi imbunatatit cu un spectrofotometru, oferind un management al culorilor simplificat, ce se traduce printr-o economie de timp si bani. Printre optiunile ce pot fi adaugate echipamentului se numara: tehnologia „one shot” destinata tiparului pe materiale sintetice neabsorbante, optiunea pentru realizarea de efecte speciale precum efecte emboss sau de tipar cu lac in relief direct din echipament sau cerneluri speciale precum alb sau fluorescent pink.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox