HP Indigo WS6600p

HP Indigo WS6600p

HP Indigo WS6600p este un echipament destinat tiparului de aplicatii foto la o calitate ridicata. Alimentarea din rola asigura o lungime de imprimare de 980 mm fiind astfel potrivit pentru productia de portrete profesionale, precum si pentru coperti de carti, albume foto, calendare si alte aplicatii care necesita o calitate foto adevarata si o dimensiune atipica.

Descriere

HP Indigo WS6600p reprezinta solutia optima pentru a inlocui tehnologia conventionala Silver Halide.
Productivitate ridicata, un sigur echipament HP Indigo WS6600p putand produce aceleasi output ca acela realizat de 4 pana la 10 mini laboratoare, inclusiv modele fabricate de Noritsu, Fuji Frontier si Kodak.
Hartie fotografica optimizata
Liderul modial in productie de hartie fotografica, Felix Schoeller, a dezvoltat o gama de hartie fotografica optimizata pentru tiparul cu echipamente HP Indigo WS6600p, pentru a realiza un aspect similar cu cel al tehnologiei conventionale, dar fara a utiliza chimicalele aferente si pentru a evita costurile ridicate impuse de acest proces.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox