Komori Enthrone 29

Komori Enthrone 29

Calitate inalta intr-un design compact – raspunsul perfect pentru oportunitatile prezentului.
Viteza maxima de tipar de 13,000* de coli pe ora si functia de pornire rapida scurteaza timpii de pregatire ai lucrarilor si reduc pierderile de hartie si materie prima.
Avand arhitectura traditionala cu cilindri de presiune dubli a seriei de masini Lithrone, masina de tiparit offset Komori Enthrone 29 poate tipari o gama de suporturi intre 0.04 si 0.6 mm, grosimea suportului fiind presetata automat din consola de lucru, fara a fi necesara vreo interventie manuala la masina de tiparit.
Toate functiile sistemului automat de spalare sunt controlate din consola ergonomica pozitionata deasupra eliminarii. Timpii necesari spalarii automate a cauciucurilor si a cilindrilor de presiune au fost redusi iar noile tesuturi de spalare pre-umezite permit o spalare eficienta cu un consum mult redus de material si cu un impact minim asupra mediului inconjurator. Timpul total de pregatire a lucrarilor este dramatic redus prin conceptia unitara care sta la baza sistemelor automate de spalare.
* Viteza maxima de tipar pentru masinile cu perfector: 13.000 coli pe ora pentru tipar fata, 11.000 coli pe ora pentru tipar fata-verso.

Descriere

Komori este neobosit in cautarea permanenta a calitatii perfecte. Calitatea tiparului este caracterizata prin reproducerea excelenta, performantele superioare ale cerneluirii si o stralucire vie a culorilor. In grupul de tipar, care reprezinta elementul de baza in atingerea acestui obiectiv, configurarea optima a valurilor de cerneala si apa este determinata prin modele matematice complexe, generate de computere. Ansamblul acestor valuri mentine un echilibru optim intre cerneala si apa si asigura un tipar de inalta calitate.
Specificatii tehnice
Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox