Komori Lithrone G 40

Komori Lithrone G 40

Komori Lithrone G40 este o masina de tiparit de mare performanta. Fiind gandita in jurul sistemului revolutionar KHS-AI si avand o viteza maxima de 16.500 coli pe ora, aceasta optimizeaza toti parametrii tiparului astfel incat sa se obtina rezultate apropiate de perfectiune.

Descriere

Lithrone G40 a fost dezvoltata pentru a fi o masina de tiparit ultraperformanta, care sa aiba atat o productivitate ridicata cat si o calitate inalta printr-o functionare stabila si constanta. Toti parametrii de performanta importanti au fost re-evaluati inca din faza de conceptie, iar o componenta importanta a fost asigurarea unei functionari stabile a alimentarii si eliminarii masinii.
Capacitatile extraordinare ale lui Komori in materie de scurtare a pregatirii tiparului sunt unice. Pe masura ce comenzile in tiraje mici si cu termene de livrare rapide se inmultesc, sa fii capabil sa lucrezi corect si eficient pe toate tipurile de materiale a devenit norma in industria tiparului. Lithrone G40 este o masina de tiparit cu performante de clasa mondiala, care poate da soliditate si forta oricarei tipografii.
Specificatii tehnice
Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox