Komori Lithrone GX 40

Komori Lithrone GX 40

Tot ceea ce poate fi necesar pentru o varietate extraordinara de solicitari, inclusiv sisteme nonstop de operare si control complet automate, pentru a face fata unor tiraje lungi la viteza mare, automatizari avansate, sisteme noi de spalare/curatare si posibilitatea configurarii speciale pentru tipologii de lucrari cu valoare adaugata mare. Au fost dezvoltate functii si sisteme noi specifice pentru productia ambalajelor. Designul eficient energetic si optimizat ca amprenta la sol, impreuna cu emisiile reduse de caldura aduc beneficii reale mediului inconjurator. Lithrone GX40 este masina de top care indeplineste cele mai inalte exigente.

Descriere

Alimentarea si eliminarea automata nonstop permite schimbarea stivei fara asistenta operatorului. Legata la un sistem logistic care transporta paletii de hartie in mod automat prin tipografie, alimentarea cu hartie si eliminarea colilor tiparite sunt controlate automat astfel incat fluxul productiei sa fie neintrerupt si tiparul la viteza ridicata continuu pana la sfarsitul tirajului.
Tiparirea la viteza maxima de 18,000 coli pe ora este posibila chiar si in timpul procedurii de schimbare a stivei de hartie.
Specificatii tehnice
Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox