Seria FLH-Z

Seria FLH-Z

Seria de echipamente de developat FLH-Z de la Fujifilm a fost proiectata pentru a fi utilizata cu gama de placi termale Brillia “lo-chem” de la Fujifilm. Fiecare procesor din gama incorporeaza sistemul de control unic si inteligent bazat pe microprocesorul ZAC dezvoltat de Fujifilm care tinde spre obtinerea unei producții stabile si la o calitate excelenta a placilor offset, cu mentenanta si utilizare de chimicale reduse.

Descriere

Seria FLH-Z la prima vedere
• Un schimb de soluții de developare pot developa pana la 15.000 m² de placi offset rezultand o economie substantiala de revelator.
• Mentinand o activitate perfecta a baii de developare se obtine o prelungire a duratei de viata a acesteia, cu mult peste normele existente.
• In mod obisnuit se poate obtine o durata de viata a baii de developare de patru ori mai lunga decat in cazul sistemele normale de developare.
• Chimicalele utilizate pentru developarea placilor cu sistemele de developare ZAC folosesc revelator care nu contine silicati. Acest lucru asigura o durata de viata mult mai lunga a baii de developare, fara acumulari de reziduuri si blocaje in unitatile de filtrare.
• Datorita controlului inteligent al regenerarii procesorului de placi ZAC, sunt mult mai stabile usurand obtinerea unei calitati excelente, indiferent de conditiile de mediu.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox