Enfocus Switch

Enfocus Switch

Switch este o soluţie complexa de automatizare a procesarii documentelor din industria grafica. Produsul poate crea combinatii infinite de fluxuri de lucru in care documente specifice tiparului (nu doar PDF ci si InDesign, Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, TIFF, JPEG etc.) sunt analizate, convertite, procesate, manipulate in diverse forme pentru diferite necesitati impuse de tehnica de tipar folosita. In procesarea documentelor se pot impune conditii, se pot obtine rapoarte detaliate, sunt acceptate si tichete JDF si sau XML.

Caracteristici principale

Automatizeaza sarcinile repetitive mentinand consistenta si flexibilitatea procesarii documentelor.

Se integreaza cu aplicatii externe specifice industriei grafice si de tipar (versiunile moderne de Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat acceptă scripting usurand integrarea). Aplicatiile proprii Enfocus (PitStop Server, Connect) se integreaza nativ.

Are la dispozitie in Enfocus Appstore o cantitate uriasa de configurari si de aplicatii care se pot adauga fluxurilor de lucru din Switch.

Este un produs modular. Se poate porni cu configuratii simple care pot fi apoi extinse practic nelimitat (depinde doar de sistemul informatic care gazduieste produsul).

Poate fi configurat ca o extensie a unor fluxuri de lucru existente (Automation Engine, Prinergy, Apogee etc.)

Este o solutie productiva, cu risc redus de eroare umana, aducand astfel o capacitate ridicata de procesare.

Economiseste timp prin automatizarea sarcinilor repetitive si migaloase.

Aduce rezultate consistente si predictibile.

Economiseste bani prin evitarea intoarcerii lucrarilor in faza de design/layout pentru corectii.

ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox