Termeni si conditii de utilizare

Stimate vizitator,

Acest website, www.printman.eu și www.printman.eu, este proprietatea SC PRINTMAN SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sos. Mihai Bravu nr. 174, sector 2, inregistrata la Oficiul pentru Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2040/2000, CUI 12755828, atribut fiscal RO, denumita in continuare „PRINTMAN”.

Accesul si utilizarea acestui website se face sub autoritatea termenilor si conditiilor prevazute in prezentul document. Navigarea pe acest site presupune acceptarea implicita a termenilor si conditiilor de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse, va rugam sa incetati accesarea website-ului www.printman.eu.

TERMENI SI CONDITII

  • Website-ul www.printman.eu este un site de prezentare generala a societatii PRINTMAN SRL si a produselor si serviciilor comercializate de catre PRINTMAN. Informatiile disponibile pe website sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, PRINTMAN nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele informatii eronate sau lipsite de acuratete. Pentru a evita orice dubiu referitor la acuratetea sau actualitatea informatiilor prezentate, va recomandam sa va adresati unui agent de vanzari al PRINTMAN, telefonic sau prin formularul de contact pus la dispozitie online.
  • PRINTMAN este marca inregistrata proprietatea PRINTMAN SRL. Toate denumirile produselor si serviciilor si reprezentarile grafice ale acestora sunt marci inregistrate ale PRINTMAN sau partenerilor PRINTMAN. Orice reproducere sau utilizare neautorizata ale acestora este interzisa si constituie incalcari ale dispozitiilor legale.
  • Dreptul de copyright asupra informatiilor prezentate pe acest website apartine PRINTMAN sau partenerilor PRINTMAN. Niciun material de pe acest website nu poate fi modificat si/sau reprodus partial ori integral, stocat ori transmis catre terti, in lipsa acordului scris al PRINTMAN sau partenerilor sai.
  • PRINTMAN poate actualiza oricand informatiile prezentate pe website sau prezentul document referitor la termenii si conditiile de utilizare, fara o notificare prealabila in acest sens.
  • PRINTMAN nu va fi tinut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a navigarii pe acest website si utilizarii informatiilor prezentate pe website, a imposibilitatii temporare ori permanente de accesare a website-ului, a unor actiuni neautorizate ale unor terte persoane asupra website-ului.
  • PRINTMAN nu va fi tinut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a descarcarii oricaror fisiere, documente de pe acest website, incluzand, fara a se limita la: eventuale distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care se acceseaza website-ul, pierderi de date.
  • Informatiile personale puse la dispozitia PRINTMAN pentru a accesa anumite informatii online, sau in scopul aplicarii pentru un job in cadrul PRINTMAN, sunt protejate in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001. Prin completarea formularelor online sau prin incarcarea documentelor in cadrul sectiunii Cariere, va exprimati in mod implicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal astfel furnizate. In acest sens, autorizati PRINTMAN sa utilizeze aceste date in scopuri statistice, de marketing, precum si pentru a transmite mesaje cu privire la produse sau servicii, campanii promotionale sau orice alte campanii de informare desfasurate de PRINTMAN sau de partenerii PRINTMAN. La solicitarea expresa a Dumneavoastra, formulata in scris si transmisa catre PRINTMAN la sediul social mentionat in preambulul prezentului document, sau pe adresa office@printman.ro, PRINTMAN se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga sau sa anonimizeze datele cu caracter personal ale solicitantului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  • Prezentul document este guvernat de legea romana. Drepturile persoanelor care viziteaza website-ul PRINTMAN nu sunt limitate de dispozitiile cuprinse in prezentele termeni si conditii, ele completandu-se cu dispozitiile legale relevante.

Prezentul document a fost actualizat la si este valabil incepand cu 15 ianuarie 2015.


ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox