Elitron Kombo TAV-R

Elitron Kombo TAV-R

Kombo TAV-R este o soluție de tăiere fără ștanțare, flexibilă, modulară și inovatoare, cu un sistem integrat de manevrare a materialului pentru o automatizare completă a ciclului de producție.

Kombo TAV-R reprezintă cea mai bună alegere pentru producția de cutii și ambalaje, bannere și afișaje POS, fără a utiliza ștanțe. Fiind capabil să taie o gamă largă de materiale și să proceseze fiecare contur cu o precizie extremă, acest sistem flexibil de finisare reduce costurile și timpii de producție, oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările complexe în tiraje mici cât și pentru lucrările în tiraje mari.

Nu stabiliți limite ale productivității! Datorită flexibilității extraordinare a lui Kombo TAV-R este acum posibilă îndeplinirea celor mai diverse și exigente lucrări.

Descriere

Zonă de tăiere de până la 3200 x 2200 mm cu suprafață de aspirație cu până la 24/32 sectoare cu vacuum, pentru o aderență perfectă a materialelor, chiar și a celor mai decisive.
Pe Kombo TAV-R, toate soluțiile inovatoare brevetate de Elitron lucrează cu cea mai mare eficiență. Sistemul Seeker recunoaște automat imaginile și punctele de referință pe care le comunică apoi capului de tăiere pentru a ști ce și unde trebuie să proceseze, în timp ce Airo Panel, o soluție unică ce folosește un panou puternic de aspirație pentru descărcare automată, îndepărtează materialul prelucrat din zona de lucru într-o singură mișcare.
KOMBO TAV-R este singura soluție de tăiere care vine cu un sistem de role complet motorizat, pentru un flux de lucru integral automatizat. Datorită manipulării automate a materialelor logistica este simplificată astfel încât stiva de materiale să fie transportată direct la Kombo TAV-R gata de procesare. Gestionarea automată a paleților recuperează paletul suport din zona de încărcare și îl deplasează pe linie în zona de descărcare pentru a îmbunătăți în continuare optimizarea fluxului de producție.
Specificatii tehnice
Duran Machinery Flint Group Fujifilm HP Komori Mohr enfocus Elitron ABG International

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox