Elitron Kombo TAV-R

Elitron Kombo TAV-R

Kombo TAV-R este o soluție de tăiere fără ștanțare, flexibilă, modulară și inovatoare, cu un sistem integrat de manevrare a materialului pentru o automatizare completă a ciclului de producție.

Kombo TAV-R reprezintă cea mai bună alegere pentru producția de cutii și ambalaje, bannere și afișaje POS, fără a utiliza ștanțe. Fiind capabil să taie o gamă largă de materiale și să proceseze fiecare contur cu o precizie extremă, acest sistem flexibil de finisare reduce costurile și timpii de producție, oferind în același timp o versatilitate maximă atât pentru lucrările complexe în tiraje mici cât și pentru lucrările în tiraje mari.

Nu stabiliți limite ale productivității! Datorită flexibilității extraordinare a lui Kombo TAV-R este acum posibilă îndeplinirea celor mai diverse și exigente lucrări.

Descriere

Zonă de tăiere de până la 3200 x 2200 mm cu suprafață de aspirație cu până la 24/32 sectoare cu vacuum, pentru o aderență perfectă a materialelor, chiar și a celor mai decisive.
Pe Kombo TAV-R, toate soluțiile inovatoare brevetate de Elitron lucrează cu cea mai mare eficiență. Sistemul Seeker recunoaște automat imaginile și punctele de referință pe care le comunică apoi capului de tăiere pentru a ști ce și unde trebuie să proceseze, în timp ce Airo Panel, o soluție unică ce folosește un panou puternic de aspirație pentru descărcare automată, îndepărtează materialul prelucrat din zona de lucru într-o singură mișcare.
KOMBO TAV-R este singura soluție de tăiere care vine cu un sistem de role complet motorizat, pentru un flux de lucru integral automatizat. Datorită manipulării automate a materialelor logistica este simplificată astfel încât stiva de materiale să fie transportată direct la Kombo TAV-R gata de procesare. Gestionarea automată a paleților recuperează paletul suport din zona de încărcare și îl deplasează pe linie în zona de descărcare pentru a îmbunătăți în continuare optimizarea fluxului de producție.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox