Fujifilm Acuity LED 3200R

Fujifilm Acuity LED 3200R

Rentabilitate în imprimarea wide format folosind tehnologia LED UV

Având un pret de achiziție atractiv, productivitate mare, consum mic de energie și costuri mici de operare, Acuity 3200R se dovedește a fi una dintre primele opțiuni pentru cei ce au nevoie să imprime materiale cu lățimi mai mari de 1.6 m la o calitate foarte bună.

Descriere

Realizați aplicații wide format de înaltă calitate la cele mai mici costuri. Prin tehnologia de uscare cu lampi LED UV, cu un consum redus de energie, Acuity LED 3200R imprimă eficient la o viteză impresionantă.
Modul de imprimare cu o productivitate ridicată de 110 m2/h pentru produsele outdoor, permite realizarea unui banner de 3,2 x 4,2 m în doar 7 minute

Tehnologia de ultimă generație a capetelor de imprimare ce vine împreună cu cerneala Fujifilm Uvijet ce are o formulă specială, vă oferă posibilitatea să puteți imprima pe o gamă variată de materiale. Datorită procesului de uscare cu lămpi LED UV ce nu degajă căldură, puteți imprima pe materiale special, sensibile la căldură, cum ar fi textilele din poliester și nu numai. Imaginile rezultate sunt clare și viu colorate.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox