Elitron Kombo SD+

Elitron Kombo SD+

O gamă completă de plottere Kombo pentru tăiere și finisare automată, special concepute pentru a răspunde noilor cerințe din industria imprimării digitale, a finisării de cartoane și a producției de elemente de signalistică.

Rezultatul a mai mult de 30 de ani de experiență tehnologică și inovație, sistemele Elitron sunt echipate cu capete multifuncționale pentru tăiere, frezare, biguire și gravare.

Descriere

Potrivite atât pentru producția de serii scurte, cât și pentru cea complexă, de volum mare, acestea satisfac cerințele pieței cu maximum de versatilitate excelând în același timp în termeni de productivitate și automatizare.
Echipamentele Elitron din seria Kombo SD ce se adreasează pieței de Graphic Arts, Sign&Diplay și Packaging se pot livra cu dimensiuni și viteze de lucru ce acoperă o gamă largă de aplicații pornind de la mockup-uri sau lucrări în serii scurte și până la cei ce produc ambalaje și display-uri de dimensiuni mari. Mai exact formate de la 1,7 m x 1,3 m până la 3.2 m x 2 m și viteze de 80 m/min sau 102 m/min.
Principalele atuuri ale echipamentelor din seria Kombo SD și SD+ derivă din opțiunile de automatizare, de scurtare a timpilor de producție și de reducere a deșeurilor precum Seeker System™, sistemul cu videoproiecție și nu în ultimul rând cele până la 40 de zone ale suprafeței de lucru cu vacuum acționat automat din softul echipamentului.

Unelte disponibile: cuțite oscilante electrice sau pneumatice, cuțit de tăiere la 45°, freze electrice de 1kW sau 3kW - manuale/semi-automate/automate, roți de biguire, kiss cutting, perfor, unelte de desenat.

Aplicații: producția de mostre, ambalaje în serii scurte și medii, elemente de signalistică etc.

Materiale: PVC, carton, carton odulat, policarbonat, forex, burete, vinil, lemn, plastic, materiale textile etc.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox