Elitron Kombo SDC+ 3.2

Elitron Kombo SDC+ 3.2

Kombo SDC+ 3.2 face parte din noile platforme dezvoltate de Elitron pentru a integra și automatiza procesele de lucru împreună cu cele mai populare imprimante digitale de format mare. Kombo SDC+ 3.2 are o suprafață de lucru extrem de flexibilă cu bandă transportoare având dimensiunea zonei de tăiere de 3200 x 2100 mm.

Într-o piață în care competitivitatea se bazează din ce în ce mai mult pe timpul scurt de livrare și pe o producție flexibilă, de volum mic & mediu, Kombo SDC + 3.2 permite lucrul eficient atât cu role mari de material, cât și cu diferite tipuri rigide de media imprimate cu echipamente de format mare, la un raport excelent calitate-preț.

Descriere

Masa de lucru este realizată din oțel monobloc cu structură tip fagure, proiectată pentru utilizare industrială și pentru a asigura o durabilitate maximă în timp.
Zona de lucru formată din 40 de sectoare cu vacuum direcționate local în zona de lucru, în mod automat, prin software, asigură aderență maximă și calitate de tăiere chiar și pentru materiale dificile.
Kombo SDC+ 3.2 deschide posibilitatea de a lucra cu maximă flexibilitate pe materiale utilizate în mod frecvent în industria prelucrării de cartoane și în cea a comunicării vizuale ce folosesc, de asemenea, imprimante de format mare.
Prin folosirea opțiunii Seeker System PRO, inovație patentată Elitron, se asigură detectarea automată a imaginilor imprimate și a reperelor de prelucrare indiferent de poziția colilor de material pe suprafața de lucru.
Prin folosirea opțiunii cu video proiecție, un alt patent Elitron, matrița virtuală a traseului de tăiere este proiectată pe masă, iar operatorul o poate plasa și potrivi liber pe suprafața de lucru a materialului ceea ce duce la optimizarea zonei de tăiere respectiv reducerea consumului de material.

Unelte disponibile: cuțite oscilante electrice sau pneumatice, cuțit de tăiere la 45°, freze electrice de 1kW sau 3kW- manuale/semi-automate/automate, roți de biguire, kiss cutting, perfor, unelte de desenat.

Aplicații: producția de mostre, ambalaje în serii scurte și medii, elemente de signalistică etc.

Materiale: PVC, carton, carton odulat, policarbonat, forex, vinil, burete, lemn, plastic, materiale textile etc.
Specificatii tehnice
ABG Amsky Apex Caldera DigitalJet Duran Machinery Eckart Elitron Elkalub Enfocus Flint Group FService Fujifilm Henkel HP Komori Lohmann Miraclon Mohr MPS Muflon Pavan Printec Renz Sakurai Scodix Weilburger

Prentru a vizualiza această pagină este nevoie de un browser modern.


Microsoft Edge

Google Chrome

Mozilla Firefox